VGC KeurmerkNVM

Duiker onteigeningen

Zoeken

De Mensen

Met een gemotiveerd en betrokken team vertegenwoordigen we particulieren en ondernemers in hun strijd tegen de overheid. Elke zaak is voor ons uniek. Het gaat immers om uw eigendom, uw eisen en wensen en om uw toekomst.

Als team nemen wij u alle zorg uit handen, we strijden tot u krijgt waar u recht op heeft.

Sylvia Stam

Sylvia Stam

Sylvia is binnen Duiker Onteigeningen verantwoordelijk voor de complete financiële huishouding. Verder is Sylvia het creatieve brein van ons bedrijf, op basis van haar kennis en ervaring heeft ze voor elk probleem een oplossing.

"Er zijn geen problemen, alléén uitdagingen!"

 

  

 

 

 

Eric Duiker

Eric Duiker

Eric is oprichter en naamgever van Duiker Onteigeningen. Eric is al ruim 15 jaar een begrip op het gebied van onteigenen, Wet voorkeursrecht gemeenten en alles wat daarmee samenhangt. Als onteigeningsdeskundige en enige NVM-makelaar in Nederland die zich alléén met onteigeningen bezighoudt, is hij een professionele gesprekspartner voor de overheid.

Eric is beëdigd makelaar en beëdigd taxateur van onroerende zaken, Crmt-gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, secties Wonen en Bedrijf Onroerend Goed.

Binnen het team verricht Eric taxaties, stelt schadeloosstellingsbegrotingen op en voert gesprekken en onderhandelingen met de overheid. Tenslotte is hij binnen en buiten de organisatie hét klankbord voor de ontwikkelingen ten aanzien van onteigeningen.

Motto; “Geduld is een schone zaak”

Roel Hooiring

Roel Hooiring

Roel is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de Duiker organisatie, hij is dan ook het aanspreekpunt. We zijn continu gericht op het verbeteren en vernieuwen van onze processen én het inzetten van de juiste mensen op de juiste projecten.

Veelal is het noodzakelijk om onderhandelingen of samenwerking op de spits te drijven, om daarna veel constructiever verder te kunnen. Het maakt niet uit of dat nu het team betreft of de onderhandelingen met de overheid.

Motto: “Zonder wrijving geen glans”.