VGC KeurmerkNVM

Duiker onteigeningen

Zoeken

Historie Duiker Onteigeningen

Na bij de Heidemij, de gemeente Den Haag en de gemeente Pijnacker zich te hebben bezig gehouden met onroerend goed, wet voorkeursrecht gemeenten en onteigeningen startte Eric Duiker op 1 april 1994, adviesbureau Duiker. Een adviesbureau gericht op de advisering van particulieren en bedrijven die op de één of andere manier worden geconfronteerd met een overheid die haar plannen wil realiseren, middels onteigening.

Gestart vanuit een zolderkamer groeide adviesbureau Duiker uit tot een bedrijf met eigen kantoorruimte aan de Statenweg 134d te Rotterdam. Eind 1998 had Adviesbureau Duiker 4 vaste medewerkers en hield zich grotendeels bezig met de advisering rondom onteigeningen. Daarnaast werd nog regelmatig in opdracht van derden taxaties uitgevoerd, er werd onroerend goed beheert en er werden in opdracht van een aantal overheden onroerend goed aangekocht. Geleidelijk aan is adviesbureau Duiker zich steeds meer gaan focussen op het vertegenwoordigen van de belangen van particulieren en bedrijven die geconfronteerd worden met onteigening.

Begin 2001 heeft deze focus geresulteerd in een naamswijziging, Duiker Onteigeningen. Met deze naamswijziging benadrukken we de focus van het bedrijf. Een nieuw logo, nieuw drukwerk en promotiemateriaal is enthousiast ontvangen. Duiker heeft zich nadrukkelijk gepresenteerd als vertegenwoordiger van particulieren en ondernemers die geconfronteerd worden met onteigening én te allen tijde als tegenstander van de (vertegenwoordigers van de) overheid.