VGC KeurmerkNVM

Duiker onteigeningen

Zoeken

Acties

Wat moet u doen?

In principe hoeft u niets te doen omdat u nergens toe wordt verplicht. Wel is het van belang om tijdig bezwaar te maken tegen de vestiging van de Wet voorkeursrecht gemeenten als blijkt dat de Wet onterecht op uw eigendom is gevestigd.

Indien u van plan bent uw eigendom te koop aan te bieden aan de gemeente in het kader van de Wvg moet u niet zelf gaan onderhandelen. Als u een deskundige inschakelt weet u zeker dat de benodigde formaliteiten en de wettelijke termijnen door u en de gemeente in acht worden genomen en dat u uiteindelijk de werkelijke waarde van uw eigendommen vergoed krijgt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen voor u onder andere bezwaar maken tegen de op uw eigendom gevestigde Wet voorkeursrecht gemeenten. Indien u overweegt tot verkoop over te gaan kunnen wij de formele aanbiedingsbrief aan de gemeente voor u opstellen. Ook kunnen met raad en daad bijstaan en alle onderhandelingen met de gemeente voeren.
 Daarbij kunt u rekenen op de inzet van een team van betrokken specialisten waaronder een jurist en een gespecialiseerde beŽdigd makelaar en beŽdigd taxateur van onroerende zaken: Crmt-gecertificeerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM, secties ĎWonení en ĎBedrijfs Onroerend Goedí).
Uw garantie voor inzicht in de wťrkelijke waarde van uw eigendom.